Gongterapi

1:1 Gongterapi

I individuel gongterapi arbejder vi typisk med din spirituelle og personlige udvikling og du kommer med en intention om hvad du trænger til at få forløst, healet eller klarhed på åndeligt, psykisk og mentalt, eller fortæller blot om din udfordring, og så tager vi den der fra. Det er også muligt at du blot ønsker at prøve gongerne 1:1 for ren velvære og omkring hele kroppen.

Du vil ofte modtage gongen siddende med gongen foran eller bag dig, men også liggende med gonger hele vejen rundt om kroppen. Behandlingen vil typisk være en kombination af flere opstillinger.

Klangterapi 1:1 med gong er den kraftigste terapiform vi tilbyder, og her bliver lydende høje og vibrationerne meget kraftige, som du kender dem fra almindelige gongbade.

Shamaistisk gongrejse

Med gongerne har du virkeligt mulighed for at rejse på lyden som f.eks. i shamanistiske trommerejser. Ønsker du en shamanistisk tilgang til din oplevelse og at blive guidet på denne måde, aftaler vi det forud. Her kan vi inddrage de almene shamanistiske redskaber, som rasle og tromme og påkaldelse af de hjælpende energier og kræfter, og du udfører rejsen med en klar intention.

Gongterapi 1:2 som par

Er I flere, der ønsker et privat gongbad eller terapi sammen, så er det også muligt. Par vil ofte have en stor og knyttende oplevelse ud af at modtage en fælles terapi. I sidder f.eks ryg mod ryg mellem gongerne eller ligger side ved side midt i en opstilling af gonger omkring jer.

Almindeligt gongbad for privat gruppe

Du kan også booke et almindeligt gongbade for en privat gruppe. Det kan være forbindelse med et medarbejderarrangement, en fødselsdag eller logeaften, polterabend (uden alkohol) eller andet. Du kan booke et privat gongbad for grupper i begge Klanghuse. I Esbjerg kan vi have max 9 deltagere og i Stausø/Henne maks 12 deltagere. Vi har udstyret til jer.

Priser for gongterapi

  • 1:1 eller 1:2 gongterapi 45 minutter: 750 kr
  • 1:1 eller 1:2 gongterapi 60 minutter: 1000 kr.
  • Privat gongbad 45 minutter: 750 kr.
  • Privat gongbad 60 minutter: 1000 kr.

Book en tid til gongterapi

Send en sms eller ring til Helle på 31502002, for at booke en tid. Du skriver bare hvilke dage og tidsrum, du kunne tænke dig at komme, og så ser vi hvordan vi kan passe det ind. Skriv også om du ønsker Stausø eller Esbjerg.

Gongterapien foregår i Klanghuset L. V. Jensens alle 16 i Esbjerg eller på Klintingvej 210, Stausø i Henne.