Det der blokkerer os allermest, er måske vores indgroede overbevisning om, at livet er hårdt, tungt og svært. Det behøver det slet ikke at være. Jo mere afskåret du føler dig fra naturen, ånden og dit fællesskab, jo tungere bliver livet.

Shamanistisk livssyn og ritualer hjælper os kærligt hjem i letheden igen. Der hvor livet bliver legende, let og kærligt. Der hvor vi aldrig står alene, men altid er omgivet af støtte og hjælpende energier.

Her fortæller jeg dig lidt mere om shamanisme og guider en simpel lille øvelse i grounding og udveksling af energi med moder jord.

I min cirkel Shamanic Soul Cirkel kommer du meget dybere ind i den shamanistiske tankegang og bliver guidet kærligt legende og let i de smukkeste øvelser og ritualer, og så endda i det smukkeste fælleskab med andre smukke hjerte søstre og brødre.

Hvis du virkeligt vil i dybden med den shamanistiske lære, så har du muligheden på min uddannelse “Visdomshjulet og Naad Yogalæreruddannelse” som er for alle der ønsker at gå i lære hos lyd, vibration og shamanismen.

Kæmpe knus og masser af kærlighed

Helle Dayal Nissen