Spirituelle rejser

Hvert år inviterer vi Helle Dayal og husbond Ramji Singh dig med på særligt udvalgte spirituelle rejser. I 2021 gik turen til Chiapas i Mexico. I 2022 besøgte vi de smukkeste ukendte hellige steder i Indien og her i 2023 tilbyder vi den smukkeste indvielsesrejse til den Hellige dal i Peru.

Inkaindvielse i Peru med besøg i Q’eros landbyen

Du inviteres med på en indvielsesrejse i Inka visdommen og med fokus på at lære Inka Kosmologien og arbejdet med levende energi. Vi skal modtage hellige energioverførsler, besøge Q’eros og gå på opdagelse i stedets spirituelle historie og via lyd og meditation forbinde os med stedernes urkraft og vibration til dyb åndelig vækkelse.

Rejsen vil primært forgå på Spansk med engelsk oversættelse. Helle er dog også behjælpelig med at indskyde danske forklaringer, hvor det behøves.

Periode: 14. juni – 28. juni 2023

Vi samles i Cusco torsdag den 15. juni, hvor resten af dagen er til akklimatisering. Deltagerne flyver ind fra forskellige steder i verden, og denne dag er blot tænkt til ankomst og landing. Selve programmet starter dagen efter den 31. Maj. Du vil skulle flyve fra Danmark allerede mandag den 14. juni for at være fremme til tiden, og står selv for flyrejsen. Vi hjælper gerne med at vurdere, om det er en passende afgang, du har kig på. Det er en oplagt mulighed at bruge pinseweekenden og tage et par dage tidligere afsted, hvis du vil have lidt ekstra tid til at akklimatisere i Andesbjergenes højder og nyde Cusco på egen hånd inden vi starter programmet sammen.

Vi slutter programmet tirsdag den 27. Juni, hvor vi vender tilbage til Cusco fra Q’eros. Forvent ikke at kunne rejse hjem før onsdag den 28. juni med ankomst i Danmark torsdag den 29. juni.

Program

Spirituel indvielsesrejse til Peru

Min egen helt store drøm går i opfyldelse, når vi den 14. juni til 28. Juni 2023 rejser til Peru, for at indvies i Inka Visdommen og gå i lære hos Q’eros folket. Her skal vi sammen med vores Paqo (shaman) rundt og besøge de smukkeste hellige energisteder i den hellige dal omkring Cuzco, hvor vi samtidig bliver indviet i Inkaernes arbejde med levende energi og healing.

Vi skal modtage både Ñusta Karpay og Hartun Karpay indvielserne og besøge og bo i selve Q’eros landsbyen højt i Andesbjergene.

Vi lærer at arbejde med Inkaernes Mesa, som er et transportabelt alter til healing, at udføre despacho ceremonier til manifestation af vores intentioner og visioner og at udveksle levende energi med naturen og elementerne. Vi skal også opleve deres medicinsange og traditionelle køkken, samt forskellige ritualer og ceremonier til healing. Under vejs vil vi lære om Inkaernes Cosmo Vision og verdenssyn, og der vil blive mulighed for en kokabladlæsning, som er en form for clairvoyance. Vi kommer ikke til at indtage medicinske substanser på denne tur, da Inkaerne ikke arbejder med hallucinerende remedier, som andre shamanske traditioner.

Som en del af rejsen skal vi besøge mange hellige og arkæologiske steder, hvor vi skal udføre ceremonier og energiarbejde:

 • Pisac
 • Moray og Ollantaytambo
 • Machupichu 
 • Killa romiyoq
 • Tipon
 • Mama Simona hellige bjerg
 • Måne templet
 • Q’eros
 • Laguna qataqocha
 • Apu wamanlipa

Prisen for undervisning og indvielser, overnatning på hotel i Cuzco og lokal inkvartering i Q’eros, morgenmad i Cuzco, fuld forplejning i Q’eros, al lokal transport og entre (excl. kokabladlæsning, middage om aftenen i Cuzco, rejseforsikring og flyrejse til og fra Danmark):

 • Super Early Bird:  $ 2.370 USD før 14.02.2023  
 • “Early Bird”:  $ 2.790 USD før 01.04.2023 
 • Normal pris: $ 3.200 USD efter 01.04.2023

Kontakt mig på e-mail: helle@yogarollinger.dk, hvis du ønsker en brochure med det fulde program og mere information tilsendt. 

Vi har plads til i alt 8 rejsende ud over os selv, og du er hjerteligt velkommen. Min mand Ramji Singh oversætter fra Spansk til Engelsk, og vi regner med en meget international gruppe med deltagere fra både Danmark og Mexico m.fl.