Back to nature – Kvindecirkel retræte

Skønne kvinde jeg kalder dig 🌸
Kalder dig tilbage til dit hjerte, hjem til naturen, til fællesskabet med os kvinder. 

Jeg holder rum for kvindecirkel, natur og fordybelse weekenden den 2. – 4. September og har booket smukke Eagle Road kursuscenter til formålet. 

Her samler vi cirklen og skal nyde, fordybe, sanse, lege, meditere, yoga, chante og dele med hinanden. Vi mødes for at heale, for at komme tilbage til noget større og oprindeligt og for at huske eller opdage hvem vi dybest set er i vores hjerter. For at støtte hinanden i denne smukke proces.

Weekenden vil byde på følgende elementer:

🌱Kakao Ceremoni
🌱Gongrejse og Klanghealing
🌱Blid Kundalini Yoga
🌱Cirkel meditation
🌱Leg og dans
🌱Samling om bålet
🌱Chanting og meditation
🌱Sauna m. klangafspænding og aroma
🌱Energiudveksling med elementerne
🌱Shamanistisk trommerejse
🌱Hjertedeling
🌱Fordybelse
🌱Healings cirkel
🌱Feminine ritualer

Alle kvinder er velkomne uanset erfaring med ovenstående.

Mit navn er Helle Dayal og jeg vil holde rummet kærligt og nærværende og medbringer mine store gonger, klang og krystal skåle m.m. fra Klanghuset i Esbjerg. Dem vil vi bruge i Eagle Roads smukke rammer, som byder på Store Tippier, marker og enge, bålplads og sauna. Jeg vil have fokus på at skabe et trygt og meget kærligt rum og på at støtte os kvinder i at opløfte os selv og hinanden. Med mig har jeg også alle de redskaber, jeg selv har studeret og lært gennem mange års rejse med yoga, shamanistisk arbejde, lyd og vibration. Jeg har studeret og undervist i Klangterapi og Kundalini Yoga siden 2011 og er særligt inspireret af Inkaernes metoder til energiudveksling med naturen. Jeg har hele mit liv været særligt optaget af at forstå den tid vi lever i, og de udfordringer det giver os som mennesker ift at forstå os selv og vores liv. Vi er selv en del af naturen, og jeg tror på, at vi bedst møder og favner vores egen sjæl, når vi også fordyber os i naturen omkring os og via naturens teknologi som bevægelse, lyd og vibration. Det er alt sammen teknikker, jeg vil bringe ind i vores rum sammen. Og så er det jo ingen hemmelighed, at jeg elsker at lege, og er en af Danmarks førende børneyogaeksperter, så jeg tør også godt garantere, at jeg bringer humor og lethed ind i cirklen, og at vi også kommer til at lege, pjatte og favne vores umiddelbarhed.

Det bliver ikke et luksus retreat. Vil du overnatte, skal du medbringe din egen opredning og har mulighed for at blive inkvarteret på sovesal, i tipi, jurt eller selv medbringe dit eget telt. 

Fredag aften bedes du medbringe en ret til det fælles bord. 

Resten af weekenden laver vi som udgangspunkt maden sammen. Den bliver vegetarisk, økologisk, lækker og enkel. Har du særlige behov i forhold til din diæt, bedes du oplyse mig det ved tilmeldingen.

🌼 Pris:
3.310 kr for hele weekenden inkl. Forplejning og overnatning og materialer, ønsker du ikke at overnatte er prisen den samme.

Har du brug for det, kan du dele betalingen op i 2 månedlige rater af 1550 kr.

🌼 Tid:
Vi mødes fredag kl. 17 og slutter søndag kl. 15. 

Jeg anbefaler dig at overnatte på stedet, men er du mere til at tage hjem og sove i din egen seng, må du forvente at sluttiden fredag og lørdag aften kan være lidt flydende, men som udgangspunkt slutter programmmet om aftenen kl. 21.30 og om morgenen kl. 09.30 efter morgenmaden. 

Der vil være gode pauser til fordybelse og også alenetid i løbet af dagen.

🌼 Sted: 
Eagle Road kursuscenter
Krogdalsvej 10, 8660 Skanderborg

🌼 Tilmelding og kontakt:
Helle Dayal ejer af Klanghuset og YogaRollinger:

Mobil 31502002
E-mail: helle@yogarollinger.dk

Du kan tilmelde dig og betale online her: 
https://ezme.io/c/Bd/kATj

🌼 Du kan læse mere om mig og mit arbejde på mine hjemmesider:

🌳 www.yogarollinger.dk
🌳 www.klanghuset.dk
🌳 www.yogichildren.com
🌳 www.kigindad.dk