Blid dynamisk yoga og udstrækning

En blid udgave af kundalini yoga, som du kender den fra medicinsk yoga, hvor du har mulighed for at udføre stillingerne siddende på en solid yogastol. Har du ikke brug for stol, er du også velkommen på gulvet. Vi fokuserer på aktivering af kroppens egen healingsmekanismer via træning af det dybe åndedræt og frigørelse af spændinger i bryst, ryg, skuldre og nakke. Jeg guider dig blidt i øvelserne og støtter dig i at opbygge mest mulig balance, hvor du er i livet lige nu. 

Vi laver også blide og dybe yinstræk på gulvet. Disse til blide og beroligende klanglyse fra syngeskåle.

Afspændingen foregår til blid lydhealing fra gonger og syngeskåle, hvor jeg ligeledes guider dig blidt i afspændingen. Alle er velkomne på holdet på stol eller gulv, og der tages gensyn til de enkelte deltageres behov. 

Tid: Mandage kl. 10-11.30

Periode: 4. September – 9. Oktober 2023 i alt 6 gange.

Pris: 720 kr. for 6 gange.

Har du problemer med at betale online og har du brug for en anden betalingsform, mobilepay eller kontant, så kontakt Helle direkte på mobil 31502002.

Sted: Klanghuset L. V. Jensens alle 16 Esbjerg. .

Mens der var corona var nogle af yopgaeleverne med hjemme fra online via zoom, og her får du en klasse optaget via zoom fra denne periode. Så kan du danne dig et indtryk af Helle som underviser og den yoga vi laver. Stillingerne varierer lidt fra gang til gang, men der er altid kærligt fokus på ryg skuldre og nakke. Dengang var det udelukkende dynamisk yoga, og vi havde ikke de dybe stræk med som nu.