Blid Dynamisk Yoga på Stol med hensyn

Den klassiske blide udgave af kundalini yoga, som du kender den fra medicinsk yoga, hvor du har mulighed for at udføre stillingerne siddende på en solid yogastol. Har du ikke brug for stol, er du også velkommen på gulvet. Vi fokuserer på aktivering af kroppens egen healingsmekanismer via træning af det dybe åndedræt og frigørelse af spændinger i bryst, ryg, skuldre og nakke. Jeg guider dig blidt i øvelserne og støtter dig i at opbygge mest mulig balance, hvor du er i livet lige nu. Afspændingen foregår til blid lydhealing fra gonger og syngeskåle, hvor jeg ligeledes guider dig blidt i afspændingen. Alle er velkomne på holdet på stol eller gulv, og der tages gensyn til de enkelte deltageres behov. 

Tid: Tirsdage kl. 10.45-12

Periode: start 3. Maj 2022

Pris: 600 kr. for 6 gange. Ingen træning uge 20 og 21. Det er muligt at opdele betalingen i 2 månedlige rater af 300 kr. 

Sted: Klanghuset L. V. Jensens alle 16 Esbjerg. 

Tilmelding til Helle på telefon eller sms på 31502002. Oplys navn og hold. Der er få pladser ledige, da nuværende elever har førsteret til pladserne. Evt mulighed for at komme på venteliste, når holdet er fyldt.

Eller tilmeld dig pr sms til Helle på 31502002