Gongbad og lydrejse – Dyb afspænding og healing

Det dybe klang- og gongbad er en healende rejse båret af lyd og vibrationer.

Jeg spiller på de store gonger, tromme, krystal skåle, tibetanske skåle og diverse chimes med dyb indføling og koncentration. Du ligger dejligt under et lunt tæppe, med en pølle under knæene og slapper dybt af. Afslapningen hjælper jeg dig med, for hele sceansen starter med en guidet afspænding, hvor de afslappende lyde kombineret med mine instruktioner hjælper dig til at komme dybt ned i afslapningen. Herefter fortsætter lydbadet. Vi kalder det et lydbad, for det er som at kroppen bliver badet i lyd og vibrationer, som strømmer ind over dig i bølger. Lydende er alle afslappende og berolougende lyde af forskellige frekvenser, fra de nøje afstemte instrumenter, og frekvenserne skaber en resonans i kroppens celler, hvilket vil sige at lydens svingning direkte forplanter sig IND i kroppen og ind i cellerne. Her forløser de spændinger, blokkeringer og ubalancer, og blodet iltes, nerveskader heales og kroppens naturlige healingsproces aktiveres i det hele taget.

Følelsesmæssigt og sindsmæssigt sker der også en masse under gongbadet. Bevidstheden flyder med lydens taber og vibrationer, og mange oplever at, det er som en meditativ rejse, hvor nogle ser indre billeder, andre stemninger, farver og kropslige fornemmelser. Tankerne begynder at blive mere drømmelignende, fordi nervesystemet slår over i det parasympatiske, og du kommer i en dyb afslappet drømmetilstand. Her kan sindet finde forløsning, svar og inspiration. Følelsesmæssigt frigøres dybe spændinger, og du vil samtidig opleve et energimæssigt løft, hvor du på en gang bliver dybt afslappet og samtidig får mere energi.

Et gongbad er for de fleste en stor og forunderlig oplevelse, som skal prøves, for rigtigt at forstå det. Hele opsætningen er meget æstetisk, med behagelige dufte af afspændende æteriske olier i rummet, blid lyssætning, naturlige materialer i udstyret og en smuk æstetisk indretning præget af de majestætiske instrumenter. Det er på alle måder en smuk sansemæssig oplevelse.

Se alle kommende klang- og gongbade under arrangementer her.

Vi tilbyder klang- og Gongbad i Esbjerg, samt som private arrangementer eller firmaaftaler. For booking af privat arrangement eller firmaaftale ring/skriv til Halle Malinah på mobil: 31502002 eller mail halle@yogarollinger.dk. Som firma kan I både komme til os, eller vi til jer.

Lejlighedsvis afholder vi lidt længere events, hvor klang- og gongbadet kombineres med en kakaoceremoni, cirkel omkring bålet eller som en dybere healing, hvor gongerne spiller hele natten, mens du sover. Dette hedder en gong puja og er en meget kraftig healingceremoni, hvor du badet i lydens vibrationer en hel nat. Disse events vil også være at finde under arrangementer.

Læs mere om kakaoceremoni her.