Kakaoceremoni med Healing og Gongbad

Denne ceremoni med lyd og plantemedicin i Klanghuset i Esbjerg varer typisk 3 timer.

Næste dato: Lørdag den 16. Marts kl. 15-18.00 i Klanghuset Esbjerg.
Pris: 400 kr.
Tilmelding online her, eller send sms og mobilepay betaling til Halle Malinah på 31502002.

Kakaoceremoni

Vi starter med kakaoceremonien, hvor vi deler vores intentioner for denne healing og forbinder os med de hjælpende og støttende energier i og omkring os. Denne del af ceremonien bygger på shamanistiske principper og bevidstheden om, at vi kan samle forskellige dele af vores egen essens til at støtte og guide os i det indre arbejde, og at vi aldrig er alene og altid kan kalde på hjælp og støtte fra energierne og naturen omkring os. Ceremonien minder os om vores helhed og forbundethed.

Ren kakao

Kakaoen vi deler er lavet på 100% ren kakao og er dermed stærkere end den kakao de fleste kender. Derfor møder den os også med al sin rene kraft og medicinske egenskaber. Kakao er en gammel medicinsk plante fra Sydamerika, der er rig på antioxidanter og magnesium. Ren kakao indeholder også en række stoffer, som øger hjernens blodgennemstrømning med 30-40 % og samtidig tilføjer den kroppen en lang række anti-depressive og opløftende stoffer, bla theobromin, phenetylamin, dopamin og serotonin. Virkningen af at indtage ren kakao, overrasker mange mennesker, da vi jo er vandt til at spise chokolade og kakao, blot i mindre koncentrerede mængder. Den rene kakao er meget ideel til ceremoniel og healende brug, da den åbner markant for vores hjertebevidsthed, og giver os mulighed for i lydhealingen at gå dybt ind i de temaer, som vi ønsker healing og frigørelse på.

Healing og Gongbad

Healingsrejsen foregår til lyden fra gongs, trommer, chimes, klokker, krystal skåle og tibetanske skåle, monochord, handpan m.m. som du kender det far de klassiske gongbade. Her supplerer vi evt med egen sang og underliggende lyd fra indspillede soundtracks, som f.eks. indianske chants eller lyden af regn og ild, som tilfører de akustiske instrumenter en ekstra dimension, og farver stemningen for din indre rejse på magisk vis. Du vil opleve lyden som en strøm af forskellige stemninger og sanseindtryk, som tillader dig at komme dybt rundt i forskellige indre temaer i dig.

Under lydbadet putter du dig lunt, afslappet og trykt og lader bevidstheden flyde med lyden. Med fokus på åndedrættet, synker du ind i en dyb meditation, intensiveret af kakaoen. Du er fri til at modtage healingen præcis som det giver bedst mening i din krop, og du kan ændre stilling under vejs, sætte dig op eller lave blide bevægelser på din yogamåtte til lydene, eller hvad der føles naturligt i din process. De fleste ligger blot stille i dyb meditation og afslapning.

Deling og afslutning

Vi afslutter ceremonien med en hjertedeling, hvor man kan sætte ord på så meget eller lidt, som man har lyst til efter oplevelsen. Det er altid en meget hjertevarm oplevelse at have denne deling med de mennesker, man har haft oplevelsen sammen med.

Har du lyst kan du også trække et kort med budskaber, som du kan tage med dig som afslutning.

Alle kan deltage

Det kræver absolut ingen forudsætninger at deltage i Kakao Ceremoni med Healing og Gongbad. Arrangementet er henvendt til alle, der har brug for støtte til den personlige udvikling lige nu i livet, til dig der har brug for et kærligt løft til at komme videre og til dig, der gerne vil dykke dybt i et kærligt og empatisk fællesskab og gøre brug af lyden og plantemedicinens healende egenskaber. Her kan du finde, ro, frigørelse eller svar på din søgen og et trygt fællesskab. Du er meget velkommen.

Se datoer under arrangementer her