Klangmassage med syngeskåle

Klangmassage med syngeskåle, foregår ved at skåle placeres på og omkring kroppen.

Vi tilbyder en helkropsklangmassage, hvor du modtager behandling på både for- og bagside af kroppen, hænder, fødder og skuldre, samt omkring hovedet. Denne behandling er god til at genskabe overordnet balance i hele systemet og skabte indre ro.

Typisk, vil vi også vælge en målrettet teknik, som fokuserer på netop dit behov, og de områder af kroppen, som du har brug for at få genskabt balancen på, når du kommer med en fysisk specifik udfordring.

Virkning

Skålene skaber en harmonisk balanceret vibration, som trænger dybt ind i kroppens væv og væsker. Her går vibrationerne i resonans med kroppens celler, og forplanter svingningen. Det skaber en dyb parasympatisk respons i nervesystemet, som sænker blodtrykket og hjerterytme og skaber en dyb afslapning og afspændthed. Den parasympatiske respond fremmer også kroppens udrensning af toxinet og affaldsstoffer, og ofte ser vi en øjeblikkelig bedring af allergier efter en klangmassage, netop fordi kroppens naturlige metabolisme bliver balanceret. Stagneret energi bliver vibreret løs igen, og dette frigør både fysiske og psykiske blokkeringer og smerter.

Under klangmassagen vil du typisk enten falde helt i søvn eller gå i en meget dyb meditativ og afslappet tilstand. Lydene er meget blide og ikke så høje.

Læs mere om fordelene ved klangterapi, og hvad det kan gøre godt for her.

Priser for klangmassage

Køber du samlet 3 gange klangmassage sparer du 20%

3 Klip til klangmassage

  • 3 * 45 minutter 1080 kr.
  • 3 * 60 minutter 1440 kr
  • 3 *75 minutter 1800 kr.

Klangmassagen kan være en kombination af flere teknikker og instrumenter og behøver ikke være den samme hver gang ved køb af flere klip.

Book en tid til klangmassage

  • Find og book din tid til 45 min klangmassage til 331 kr. her.
  • Send en sms eller ring til Helle på 31502002, for at booke en tid. Du skriver bare hvilke dage og tidsrum, du kunne tænke dig at komme, og så ser vi hvordan vi kan passe det ind. Skriv også om du ønsker Stausø eller Esbjerg.

    Klangmassagen foregår i Klanghuset L. V. Jensens alle 16 i Esbjerg eller på Klintingvej 210, Stausø i Henne.