Klangmassøruddannelse – Tibetanske syngeskåle 2 weekender

KUN 8 pladser

Nu kan du på smukkeste vis opleve, hvad lyd og vibration kan gøre for dig og dem omkring dig!

Dette komplette træningsprogram giver dig mulighed for at integrere de tibetanske syngeskåle i dine meditationer, lære forskellige ressourcer til lydterapi, en-til-en terapisessioner samt udføre gruppe- og kollektive harmoniseringssessioner og klangbade. 

Du vil opleve to weekender, hvor vi konstant arbejder 2 og 2, og du selv skiftevis giver og modtager dyb healing via skålene. Måske kommer du på denne træning, sim en gave til dig selv, og du er meget velkommen blot for din egen skyld, og for den proces og healing det giver dig. Du vil give og modtage en smuk strøm af dybdegående behandlinger gennem hele forløbet. Alt læres via learning by doing and receiving. 

Tibetanske syngeskåle har eksisteret i forskellige asiatiske kulturer i århundreder. De udvikler sig fortsat, og i nyere tid, har man fundet flere og nye måder, at anvende skålene til healing og meditation. Meget af denne visdom udspringer fra Tyskland, hvor man er førende i den for holistisk behandling med lyd og vibration. De tibetanske skåle er smukke healingsinstrumenter, som bringer modtageren en følelse af harmoni, balance og velvære, og som er en fornøjelse at arbejde med som behandler, da man også selv modtager harmoniseringen i arbejdet med skålene. 

Bliv en kilde af resonante gode vibrationer for dit samfund og en harmoniserende agent blandt de forandringstider, vi alle gennemgår lige nu. Verden har brug for dig. Og du har brug for din egen healing. 

Din underviser er Helle Dayal, Ambassadør i IES Institute of Sound Therapy. Helle er oplært personligt af Ramji Singh og underviser på dansk. Helle guider dig blidt og nænsomt i din proces og udvikling med skålene og er kendt for at holde et særligt kærligt og nærværende rum i sin undervisning. 

Sted

Undervisningen foregår i Klanghuset, afdeling Esbjerg, hvor vores institution for nylig har åbnet sine døre i Danmark.

Under træningen får du stillet et sæt tibetanske syngeskåle af vores eget brand, Ancestral Sound til rådighed. Alle anvender disse skåle i træningen og skålene kan efterfølgende købes, hvis du ønsker, at fortsætte med dette komplette sæt. 

Vi udsteder certifikat på at du er uddannet klangmassør, certificeret af IES Sound Institute som er godkendt uddannelsesinstitution efter højeste tyske standarder. 

Tidsplan:
Ikke i kalenderen pt.

Du lærer:

~ Historie og fremstilling
~ Typer af skåle
~ Internaliser med lyd i meditation
~ Ressourcer inden for terapi
~ En-til-en-terapi
~ Gruppe- og kollektive harmoniseringer
~ Balancering af chakraerne
~ Inddragelse af luo fen gong og andre instrumenter som stemmegafler og energy chimes
~ Forskellige behandlingsteknikker til konkrete problemstillinger
~ Hvordan det hele føles pg opleves på din egen krop. 

Pris:
7.000 kr. Mulighed for ratebetaling. 

Sted:
Klanghuset
L. V. Jensens alle 16
6705 Esbjerg Ø

Tilmeld dig og mere info:
helle@yogarollinger.dk samt mobil 31502002.