Kundalini Yoga

Venteliste

Det er mig en stor glæde atter, at kunne tilbyde skøn kundalini yoga i Esbjerg. Jeg har skabt et nyt hyggeligt yoga- og klangrum med plads til 9 elever i mit hus i Esbjerg. Alle er meget velkomne, og jeg glæder mig til at mødes i skøn fordybelse i yogaen igen.

Praktisk

Tid: Mandage 19.00 – 20.30 i Klanghuset

Sted: L. V. Jensens alle 16 i Esbjerg.

Periode: 2. Maj – 27. Juni 2022. I alt 7 gange. Ingen træning uge 20 og 21.

Pris: 700 kr. kan evt opdeles i 2 månedlige rater af 350 kr.

Bliv klogere på mig og kundalini yoga på min hjemmeside: www.kigindad.dk, hvor du kan lave online kundalini yoga helt gratis.

Holdet her bliver FRI kundalini yoga undervist frit fra mit hjerte og kombineret med lidt udstrækning fra yin yogaen samt lækkert gongbad i afslapningen. Alle kan være med uanset niveau. Fokus er på styrkelse af nervesystemet og frigørelse af blokkeringer, samt transformation og opløftning af din energi generelt.

Kundalini yoga understøtter din spirituelle udviklingsproces på kærligste og smukkeste vis.

Jeg har undervist i kundalini yoga de sidste ti år og er grundigt uddannet ved flere internationale yogaskoler og dygtige yogalærere.

Jeg glæder mig til at fordybe os sammen ??❤️

Tilmelding/venteliste

Ønsker du at komme på venteliste til holdet, så skriv til Helle på sms 31502002. Umiddelbart er holdet fuldt tegnet, af tidligere elever, men det kan tænkes, at der kommer en åbning i sidste øjeblik.