Visdomshjulet & Naad Yoga Uddannelse

Uddannelse for dig, der vil fordybe og udvikle dig, og lære via lyd og vibration. Du lærer at bruge lyd og vibration professionelt i din yoga og meditationsundervisning eller behandling, men det er ikke et krav, at du ønsker at tilbyde lydhealing efter uddannelsen. Lyden og vibrationen er nemlig blot en vidunderlig dyb læremester i sig selv, og en smuk og berigende måde, at studere den dybeste visdom om energi og transformation, healing og bevidst kommunikation på alle planer.

Du lærer at spille på shrutti box, gong, klang- og syngeskåle div klokker samt at anvende mantrameditation, samt at bruge lydens vibration til kobling til naturens vibration og til at stille ind på elementerne. Netop naturen er en vigtig del af Naad yogalæreruddannelsen og på denne nye og opdaterede uddannelse vil du blive indført i visdomshjulet, hvor vi kommer til at lære medicinhjulet at kende og lærer at arbejde med energi udveksling med elementerne, træer og lyd, jord og lyd i følge Inka Traditionen. Læs mere om min tilgang til visdomshjulet på min engelske hjemmeside her.

Uddannelsen i 2023 foregår i Esbjerg og i den smukke vestjyske natur ved Marbæk plantage og omkring.

På denne uddannelse dykker vi sammen dybt i lydenes og vibrationernes visdom og healende egenskaber. Du lærer at holde magiske healingscirkler med masser af lyd og healende vibration, hjertedybde og nærvær, men først og fremmest så vil du lære og opleve visdommen bag lyd og vibration, og den lære den bringer med sig. Det handler nemlig om så meget mere “end bare lyd” og spilleteknikker. Visdommen om lyd og vibration er visdommen om al tings vibration – The essens of Naad, og om hvordan vi, når vi tænker, sanser og oplever gennem vibration, får adgang til at kommunikere med andre lag af virkeligheden, fysiske genstande, hellige steder og naturelementerne m.m.

Så snart du stiller opmærksomheden ind på lyd og vibration, og gør lyden til din lærer, så får du mulighed for at tage kvantespring i din spirituelle udvikling. Dit syn på livet, dig selv og din forbindelse til din nære og kosmiske omverden ændres fuldstændigt, og det på en måde, som din logiske hjerne vil elske, og som samtidigt mærkes dybt i hjertet.

Det er for mig den største glæde i mit liv at arbejde med healende lyd og holde rum for de mennesker som tiltrækkes af at mødes i disse fællesskaber. De mennesker, der samler sig omkring mine lydhealingsklasser er også blevet min familie. Vi mødes i en helt særlig dybde og med et helt særligt nærvær i hjertet, som jeg har længtes inderligt efter det meste af mit liv. Nu lever jeg det i min dagligdag med mange forskellige mennesker. Lyden kan noget helt særligt. Den drager og samler mange mennesker, som også savner denne dybde i hjertemøderne.

På min Naad yogalæreruddannelse lærer jeg dig at mestre de mange forskellige instrumenter og at holde hjerterum i cirkler inde og ude. Jeg lærer dig at inddrage din intuition, samt at stille ind til de kosmiske energier og til naturens elementer, og formidle denne kontakt i dine lydrejser og healingscirkler.

Naad er lyden bag alting. Den rene kærlighedsvibration, som gennemtrænger alt i universet, og som vi kan stille ind til via lyden og vibrationerne i mantras og fra harmoniserende klanginstrumenter. Den rene kærlighedsvibration, som vi kan lære at kanalisere og som vi kanaliserer helt naturligt, når vi skræller de begrænsende filtre og egoets projektioner af, og vender tilbage til vores oprindelige uskyld, det sande selv som vi er født med. Det vi allerede er inderst inde bag smerten og frygten, stoltheden og tvivlen. Via shamanistiske redskaber og metoder, begynder vi en dyb tilbage venden til vores sjæl, helhed og balance, og du vil se hvordan lyd og vibration er dine største healingsredskaber og lærermestre på denne rejse.

Du lærer bla at:

 • Formidle visdomshjulets, lydens og vibrationens lærdom.
 • Samle dig selv og udføre ritualer og øvelser, der nærer din kontakt med den universelle kærlighedsvibration.
 • At anvende lyden til at bygge bro mellem verdener og skabe vibrationer forbindelse til naturens elementer, steder og genstande.
 • Spille gong med dybde og nærvær, fra kroppen og en indre sjælskontakt.
 • Anvende shrutti boksen i din mantrasang.
 • At lave healing med klangskåle på dig selv og andre og bruge dem intuitivt med sang
 • Holde cirkler med hjerterum, lyd og vibration
 • At guide ind i den dybe meditation og inddrage sjælelige budskaber i dine meditationer
 • Udveksle levende energi med naturens elementer og tune ind på elementernes kraft i dit gongspil.
 • At tilføre klanglyd og vibration i din yin yogaundervisning

Hop ind på bloggen her på siden og se mine videoer omkring forskellige aspekter af naturarbejdet og den shamanistiske tilgang.

Tid og sted
Uddannelsen foregår

Klanghuset
L. V. Jensens alle 16
6705 Esbjerg Ø

Der er brug for mere lydhealing og naturmedicin i Danmark og i verden, så derfor er denne uddannelse røget helt til tops på min prioriteringsliste. Det er her min passion brænder stærkest i øjeblikket, og derfor har jeg besluttet at tilbyde hele 3 forløb i 2023. Du kan vælge mellem:

Forløb i 2023

Du kan vælge mellem 2 forskellige forløb i 2023

Weekend/forårsforløbet:

 • Torsdag d. 11./5. – Søndag d. 14./5.
 • Torsdag d. 8./6. – Søndag d. 11./6.

Undervisningen foregår dagligt fra kl. 9.30-18.30, med undtagelse af den første dag, hvor undervisningen starter kl. 15 og strækker sig hele aftenen med udesidning i Marbækplantage. Flere detaljer meldes ud inden opstart.

Tilmelding her

Intensivt forløb på én uge:

 • Hele uge 35: Mandag den 28. august – søndag den 3. September

Undervisning: Mandag kl. 13-18.30, Tirsdag-Torsdag kl. 9.30-18.30, fredag til søndag overnatning i en hytte/sommerhus i skoven eller i vores hus i Henne ved Blaabjerg Plantage og Filsø. Dette meldes ud ved opstart. Om nødvendigt aftales kørsel. Vi starter fredag kl. 9.30 og slutter søndag kl. 15 og der vil være gode pauser i løbet af weekenden, men også aktiviteter med bål m.m. om aftenen.

Tilmelding her


Jeg ved at du ikke vil fortryde denne uddannelse og at den vil åbne for et smukt og magisk nyt kapitel i dit liv, lige som lyden har gjort det i mit også.

Udstyr og ekstra udgifter

Det er ikke et krav at du har særligt udstyr eller instrumenter for at deltage. Vi bruger det jeg har, og du vil også modtage personlige rituelle gaver under vejs, som indgår i undervisningen. Bl.a. en syngeskål og en koshi klokke.

Du vil højest sandsynligt få lyst til at tiltrække flere instrumenter i dit liv, efter du har taget denne rejse. Eleverne fra de sidste års uddannelser har alle tiltrukket smukke instrumenter både gennem opsparinger og køb, men også som uventede gaver og legater. Gonger findes i mange prisklasser og sidste år startede mange elever med en wind gong til ca 1000 kr. Så det behøver ikke koste en formue at komme i gang med at lave lydcirkler. Jeg støtter og guider dig hele vejen igennem og hjælper dig også med at komme godt i gang efter uddannelsen.

Hvad betyder Naad?

Naad er essensen af alt lyd og betyder:

Essensen af alt lyd gennem hvilken helheden og det evige opleves.

Når vi chanter naad påvirker vi hele nervesystemets kemiske balance og balancerer hele vores væsen som et sjæleligt instrument, der stemmes efter universets dybe sandhed. Vi tuner sindet og opmærksomheden ind på vibration, og det åbner vores bevidsthed for at sanse og opleve gennem vibrationens forbindelse. Det giver os en unik evne til at at lytte til og kommunikere med dele af virkeligheden, som vi ikke ellers har mulighed for at være i bevidst kontakt med. Selv bruger jeg f.eks. vibration til at opleve hellige templer og stedets energi, og til at downloade deres visdom.

Din investering:

Jeg har sammensat en virkelig kraftfuld pakke til dig, og du får:

 • “In person” undervisning på 9 moduler fordelt over 3 weekender, én uge eller 7 hverdage, hvor du lærer:
  • at arbejde healende med visdoms- og medicinhjulet og bliver indført i de oprindelige folks verdenssyn kombineret med vestens neuropsykologi, et kraftfuld redskab til at træde tilbage i harmoni med naturens guddommelige orden.
  • Inkaernes kosmologi og redskaber til arbejde med levende energi.
  • at anvende lyd som en bro, til at komme i dybere kontakt med naturen og dens elementer.
  • at anvende smukke ritualer og ceremonier i dine lydcirkler.
  • at udvikle din evne til at kanalisere og bruge din intuition
  • at spille på kosmiske gongs i klang- og gongbade og tilbyde 1:1 lydhealing
  • at anvende syngeskåle og øvrige klanginstrumenter i dine klangbade
  • teorien og anatomien bag lyd og vibration.
 • Din personlige mappe med teori og ritualer.
 • Online videokursus i gongteknikkerne, så du altid kan gå tilbage og genopfriske teknikkerne.
 • Musikalske og rituelle gaver til en værdi af 3000 kr. som indgår i undervisningen og klæder dig på til at komme godt i gang.

Alt dette får du til kun 12.500 kr., fordi jeg virkeligt gerne vil gøre en forskel i verden og give vinger til endnu mere lydhealing i Danmark og hjælpe flere sjæle tilbage i deres oprindelige helhed og balance, så vi sammen kan hjælpe fredens ånd til at spredes i verden.

Tilmelding

Du tilmelder dig online her, og kan betale samlet eller via 10 gebyrfrie rater:

Har du brug for en anderledes ratebetaling, så kontakt os og vi finder en løsning, der passer til dig. Er det din arbejdsgiver, der skal betale uddannelsen og vil du faktureres via ean nummer, så send Helle en mail med dine og arbejdsgivers oplysninger på: helle@yogarollinger.dk

Der er plads til max 10 elever pr. hold.

Ekstra: Mulighed for at tage med på indvielsesrejse i Inkaernes hellige dal i Peru

Sammen med min mand Ramji Singh, er jeg i fuld gang med at arrangere en indvielsesrejse til Inkaernes hellige dal i Peru. Her bliver vi mødt af Q’eros oprindelige Inka Præster, som er vores guider rundt i Den hellige dal omkring Cusco, hvor vi lærer fra mestrenes egen hånd, at forbinde os med elementerne og arbejde med den levende energi i naturen. Vi opnår en række indvielser og påbegynder vejen til selv at blive Paco, som præsterne eller shamanerne i Inka traditionen hedder. De sidste 3 dage af turen tager vi til Q’eros landsbyen 5000 meter højt i Andesbjergene, og bliver mødt af Q’eros fællesskabet og her modtager vi de sidste vigtigste indvielser i Harpun Karpay.

Denne rejse hænger fuldkommen naturligt sammen med Naad Yoga uddannelsen, hvor du også møder Inka teknikkerne til healing og energiudveksling. For os er det en livslang drøm (eller siden jeg læste Shirley Maclain’s Deep Blue og Elisabeth Jenkin’s Inka indvielsen) at komme på denne indvielsesrejse, og det bliver min 3. rejse til den hellige dal i Peru, som er mit hjertes hjem.

Rejsen finder sted 29. maj – 11. juni 2023 og der er en brochure med flere detaljer og pris på trapperne.

Galleri fra Naad Yogalæreruddannelsen tidligere år

naad yogalæreruddannelsen lær at spille gong
naad yogalæreruddannelsen lær at spille gong
naad yogalæreruddannelsen lær at spille gong
naad yogalæreruddannelsen lær at spille gong
naad yogalæreruddannelsen lær at spille gong

Det siger de tidligere elever:

Kan virkelig anbefale denne uddannelse, det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv – Det har været den største personlige udvikling ❤️

Vienna Schmidt Vesterlyng

En af de mest lærerige uddannelser jeg har taget og som har gjort en stor forskel i mit liv og i forhold til yogalæren inde i mig.💞Jeg kan af hele mit hjerte anbefale denne uddannelse.🤩

Tina Hedensted aka Yogaklovnen Regnbue Marie

Tusind tak for så fantastisk og ganske vindunderlig uge <3 

Lotte Jensen

Hos mig bruger vi skoven og leger indianere, spiller gong og trommer i skoven, laver kakao ceremoni og ungerne elsker det. Her er virkelig blevet rykket nogle grænser🙌

Irene Krag, dagplejer