Naad Yoga og Gong Uddannelse

IMG 2616

Lær at spille gong og holde healende lydcirkler

Uddannelse for dig, der vil fordybe og udvikle dig via lyd og vibration og lære at bruge lyd og vibration professionelt i din yoga og meditationsundervisning eller behandling. Du lærer at spille på shrutti box, gong, klang- og syngeskåle div klokker samt at anvende mantrameditation, samt at bruge lydens vibration til kobling til naturens vibration og til at stille ind på elementerne. Netop naturen er en vigtig del af Naad yogalæreruddannelsen og vi kommer til at arbejde med energi udveksling med elementerne, træer og lyd, jord og lyd m.m.

Uddannelsen i 2022 foregår i Esbjerg og i smukke Marbæk plantage.

På denne uddannelse dykker vi sammen dybt i lydenes og vibrationernes healende egenskaber. Du lærer at holde magiske healingscirkler med masser af lyd og healende vibration, hjertedybde og nærvær.

Det er for mig den største glæde i mit liv at arbejde med healende lyd og holde rum for de mennesker som tiltrækkes af at mødes i disse fællesskaber. De mennesker, der samler sig omkring mine lydhealingsklasser er også blevet min familie. Vi mødes i en helt særlig dybde og med et helt særligt nærvær i hjertet, som jeg har længtes inderligt efter det meste af mit liv. Nu lever jeg det i min dagligdag med mange forskellige mennesker. Lyden kan noget helt særligt. Den drager og samler mange mennesker, som også savner denne dybde i hjertemøderne.

På min Naad yogalæreruddannelse lærer jeg dig at mestre de mange forskellige instrumenter og at holde hjerterum i cirkler inde og ude. Jeg lærer dig at inddrage din intuition, samt at stille ind til de kosmiske energier og til naturens elementer, og formidle denne kontakt i dine lydrejser og healingscirkler.

Naad er lyden bag alting. Den rene kærlighedsvibration, som gennemtrænger alt i universet, og som vi kan stille ind til via lyden og vibrationerne i mantras og fra harmoniserende klanginstrumenter.

Du lærer bla at:

  • Spille gong med dybde og nærvær, fra kroppen og en indre sjælskontakt
  • Anvende shrutti boksen i din mantrasang
  • At lave healing med klangskåle på dig selv og andre og bruge dem intuitivt med sang
  • Holde cirkler med hjerterum, lyd og vibration
  • At guide ind i den dybe meditation og inddrage sjælelige budskaber i dine meditationer
  • Udveksle levende energi med naturens elementer og tune ind på elementernes kraft i dit gongspil.
  • At tilføre klanglyd og vibration i din yin yogaundervisning

Tid og sted
Uddannelsen foregår

Klanghuset
L. V. Jensens alle 16
6705 Esbjerg Ø

Dato: Mandag den 15. August – Søndag den. 21 August 2022

Undervisning: mandag kl. 13-18, tirsdag til fredag kl. 9-18, lørdag 9-16 + 20 – søndag kl 15.00. Lørdag aften laver vi bål på stranden og overnatter Marbæk i hytten. 


Jeg ved at du ikke vil fortryde denne uddannelse og at den vil åbne for et smukt og magisk nyt kapitel i dit liv, lige som lyden har gjort det i mit også.

Udstyr og ekstra udgifter
Det er ikke et krav at du har særligt udstyr eller instrumenter for at deltage. Vi bruger det jeg har. Men du vil højest sandsynligt få lyst til at tiltrække instrumenter i dit liv efter du har taget denne rejse. Eleverne fra sidste års uddannelse har alle tiltrukket smukke instrumenter både gennem opsparinger og køb, men også som uventede gaver. Gonger findes i mange prisklasser og sidste år startede mange elever med en wind gong til ca 1000 kr. Så det behøver ikke koste en formue at komme i gang med at lave lydcirkler. Jeg støtter og guider dig hele vejen igennem og hjælper dig også med at komme godt i gang efter uddannelsen.

Hvad betyder Naad?

Naad er essensen af alt lyd og betyder:

Essensen af alt lyd gennem hvilken helheden og det evige opleves.

Når vi chanter naad påvirker vi hele nervesystemets kemiske balance og balancerer hele vores væsen som et sjæleligt instrument, der stemmes efter universets dybe sandhed.

Pris 9.500 kr. 

Du får udlevert undervisningskompendie samt diverse andre undervisningsmaterialer. Der vil blive tilsendt en litteratur liste med anbefalede bøger, som er et frivilligt tilkøb for egen regning.

Tilmelding

Du tilmelder dig online her, og kan betale samlet eller via 10 gebyrfrie rater:

Er det din abejdsgiver, der skal betale uddannelsen og vil du faktureres via ean nummer, så send helle en mail med dine og arbejdsgivers oplysninger på: helle@yogarollinger.dk

Der er plads til max 10 elever.

Galleri fra Naad Yogalæreruddannelsen tidligere år

naad yogalæreruddannelsen lær at spille gong
naad yogalæreruddannelsen lær at spille gong
naad yogalæreruddannelsen lær at spille gong
naad yogalæreruddannelsen lær at spille gong
naad yogalæreruddannelsen lær at spille gong

Det siger de tidligere elever:

Kan virkelig anbefale denne uddannelse, det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv – Det har været den største personlige udvikling ❤️

Vienna Schmidt Vesterlyng

En af de mest lærerige uddannelser jeg har taget og som har gjort en stor forskel i mit liv og i forhold til yogalæren inde i mig.💞Jeg kan af hele mit hjerte anbefale denne uddannelse.🤩

Tina Hedensted aka Yogaklovnen Regnbue Marie

Tusind tak for så fantastisk og ganske vindunderlig uge <3 

Lotte Jensen

Hos mig bruger vi skoven og leger indianere, spiller gong og trommer i skoven, laver kakao ceremoni og ungerne elsker det. Her er virkelig blevet rykket nogle grænser🙌

Irene Krag, dagplejer