Om os

Vi hedder Ramji Singh og Helle Dayal, og har begge mange års erfaring med yoga, meditation og klangterapi, kurser og uddannelser. Vi er gift med hinanden og deler en fælles passion for lyd og yoga samt for at skabe kærlige og hjertevarme spirituelle fælleskaber. Vi er begge gongmasters og kundalini yogalærere.

Helle har mange gong- og yogauddannelser m.m. med sig og tilbyder ud over kundalini yoga også yin yoga med klangterapi samt kurser i børneyoga. Hun er indehaver af YogaRollinger og har uddannet mere end 1000 børneyogalærer i Danmark, og arbejder utrætteligt for udbredelsen af yoga til de yngste generationer.

Helle studerer desuden Shamanisme og er især inspireret af Inkatraditionen og de øvrige sydamerikanske traditioner. I klanghuset tilbyder Helle forskellige former for naturterapi og events med både shamanistiske indslag samt lyd og bevægelse.

Helle er ambassadør for IES Sound Institute I Danmark og holder certificerede klangmassør- og gonguddannelser.

Ramji Singh er stifter og indehaver af IES Institute of Sound Therapy, og har arbejdet med musik og lydterapi hele sit liv. Han har selv rejst og boet over hele verden i sit studie af klangterapien, og tilbyder nu via sit institut kurser og uddannelser i hele verden. Til at hjælpe sig har han et stort team af professionelle undervisere og ambassadører.

Ramji sælger og formidler alle de forskellige redskaber og instrumenter til brug i forskellige former for lydterapi og er forhandler af Paiste Gongs i Mexico.

Ramji tilbyder uddannelse i Gongs, Klangmassage, Monochord, Handpan og Håndtromme m.m. Mange af uddannelserne kan du tage online som selvstudie. Se her.

Ramji studerer også shamanisme via forskellige Sydamerikanske shamaner og undervisere.