Online Fri Kundalini Yoga via ZOOM

Jeg elsker at mødes til online undervisning og er faktisk virkelig god til at komme ud over skærmen og gøre det nærværende også i dette rum. Til dette hold har jeg afsat tid, så vi kan dele med hinanden i forhold til dagens spørgsmål og tema, og mærke hele holdet selv om vi er sammen hver for sig. Det fungerer!

Yogaen vi mødes om er Fri Kundalini Yoga. Med fri menes der, at vi ikke følger den 100% dogmatiske firkantede version udstukket af Yogi Bhajan. Den tid er vi ovre, og du vil i stedet møde alt det bedste fra kundalini yogaen direkte fra hjertet og krydret med oplæg om spændende temaer, der er aktuelle netop med den energi, der er den dag vi samles. Forvent breath work, dynamisk yoga med blid bevægelse, meditationer med mantrasang (ingen kan høre dig) og lækre guidede sjælerejser med tromme og klanglyd i afspændingen.

Din underviser er mig, Helle Dayal, som har 500 timers kundalini yogalæreruddannelse fra hele verden og som selv har undervist i Kundalini Yoga siden 2011, som én af de første i Danmark. Jeg formidler kundalini yogaen frit og samtidig fuld af respekt og indføling med den originale version, baseret på mange års erfaring både fra min personlige praksis og undervisning. 

Kundalini Yoga kræver ikke, at man er smidig og mange af øvelserne kan du endda lave siddende på en stol!

Vi mødes online live via ZOOM. Du skal blot sørge for at have et fysisk sted med plads til en yogamåtte, hvor du har internetforbindelse og uforstyrret.

Tidspunkt

  • fredage kl. 08.30-10.15

Periode: 13. januar – 31. marts 2023.

Der holdes fri i uge 7, og jeg har forbeholdt mig én aflysning ved evt sygdom. Jeg ved det er tiden. Så vi har i alt 10 mødegange. Kommer jeg ikke til at bruge aflysningen, så slutter vi en uge før.

Investering

Pris for et hold: 800 kr. Betales samlet eller via 4 rater af 200 kr. pr. måned. 

Online tilmelding til fredagsholdet her:

Video optagelse

Skulle du blive forhindret nogle af gangene, så fortvivl ikke. Jeg optager undervisningen, og sender dig et link efterfølgende til videoen. Så kan du altid være med på replay.

Din første prøvetime

Her kan du se en gammel videooptagelse fra et tidligere online hold. Jeg bliver hele tiden bedre også til f.eks. lydindstillingerne, og glæder mig til at komme endnu mere i dybden med online universet.