Playful Soul Circle

Jeg elsker at være en del af cirkler sammen med andre skønne mennesker, der lige som jeg elsker, at gå på opdagelse i dybderne og brænder for at få mest muligt ud af livet, og for de virkeligt dybe og nærende relationer; til hinanden og til min egen sjæl og spiritualitet. At være med i en cirkel, giver dig et rum og en hjertefamilie, hvor du kan folde dig ud med de helt store armbevægelser. Her kan grines og grædes og stilles ind på sjælelige budskaber. Alt sammen pakket ind i de smukkeste rammer og de smukkeste ritualer og aktiviteter. Jeg er særligt begejstret for de shamanistiske cirkler, som taler dybt til min indre eventyrer og vilde indre naturbarn, der elsker trommer, ild og leg med elementerne og kraftdyrene. 

🌟 𝙑𝙚𝙡𝙠𝙤𝙢𝙢𝙚𝙣 𝙩𝙞𝙡 𝙋𝙡𝙖𝙮𝙛𝙪𝙡 𝙎𝙤𝙪𝙡 𝘾𝙞𝙧𝙘𝙡𝙚! 🌟

Er du klar til at træde ind i et magisk fællesskab, hvor sjæle leger og lyden af harmoni fylder rummet? 🎶

𝗧𝗶𝗱: Join os hver 4. tirsdag fra kl. 17-20, startende den 20./2. (20./2. + 19./3. + 16./4. + 14./5. + 11./6.)
𝗦𝘁𝗲𝗱: Klanghuset, L. V. Jensens alle 16, i Esbjerg.

Vi er kun 12 heldige sjæle, så 𝙨𝙠𝙮𝙣𝙙 𝙙𝙞𝙜 𝙖𝙩 𝙨𝙞𝙠𝙧𝙚 𝙙𝙞𝙣 𝙥𝙡𝙖𝙙𝙨!

Installer din egen uendelighed

Din helhed og balance udspringer af en indbyrdes harmoni mellem sårbarheden og storheden i dig.

Du har brug for sårbarheden, for at føle dig hel og indgå i harmoniske sunde og nærende relationer. Og du har brug for din egen storhed for at aktivere din glæde, ved at udtrykke og bruge dig selv på måder hvor du skinner og spreder kærlighed. 

Sårbarheden er dybt forbundet med dit indre barn. En del af dig, som fortjener din opmærksomhed, kærlighed, beskyttelse, omsorg og glæde. Når du tilfører disse ting til dit indre barn, ja så aktiverer du faktisk også din storhed. Barnet har brug for dig, og du har brug for barnet, for at finde de bedste sider af dig selv frem. Da træder vi ind i vores egen uendelighed og helhed. 

I Playful Soul Circle, sætter jeg rummet for at du kan aktivere og genfinde din helhed. Vi åbner for at lade barnet nære os gennem leg og kreativitet og vi favner samtidig storheden ved at favne vores sårbarhed. 

Rammen er sat for et fuldkomment magisk og transformerende rum. Og du er inviteret 💝 Det et få pladser tilbage. Skal du med og gribe friheden i dit liv? 

𝗞𝗿𝘆𝘀𝘁𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗼𝗴 𝗸𝗿𝘆𝘀𝘁𝗮𝗹𝗵𝗲𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴

Hvert cirkelmøde er en gave i sig selv! Du får magiske rituelle gaver, herunder smukke krystaller, som vi aktiverer med healende energiudveksling. Du bliver på de 5 møder rigtigt god til at anvende krystaller til healing og energiarbejde. Vi dykker også ned i verdenen af orakelkort, styrker vores intuitive evner og leger med dem i et trygt fællesskab.

𝗙æ𝗹𝗹𝗲𝘀𝘀𝗸𝗮𝗯
Playful Soul Circle er et kærligt, empatisk og åbentsindet rum, hvor ligesindede kvinder deler og lytter. Vi skaber perspektiver på livet, åbner vores hjertecenter og styrker vores healings- og udviklingsrejse sammen.

𝗟𝘆𝗱𝗵𝗲𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴
“Playful” indebærer også lydhealing og harmonisering med lyd og vibration. Vi bruger vores stemmer i lyssprog og chanting for at skabe en unik oplevelse af legende let energi.

𝗗𝗲 𝟱 𝗺𝗮𝗴𝗶𝘀𝗸𝗲 𝗻ø𝗴𝗹𝗲𝗿
Hver cirkel byder på en magisk nøgle og et tilhørende spirituelt ritual, støttende vores rejse mod større selvværd og selvkærlighed. Vi er hele, smukke sjæle, men gennem livet har vi måske glemt det. Gennem sæsonen fokuserer vi på 5 magiske nøgler:

1. Jeg kan 🔥
2. Jeg er elskelig 🥰
3. Jeg betyder noget ❤️
4. Jeg er nok 😍
5. Jeg er betydningsfuld

Jeg vil støtte dig i at omprogrammere din underbevidsthed, så du kommer til at leve fra et kærligt fundament af disse højtvibrerende og glædesskabende sandheder.

Alle er velkomne i dette magiske og kærlige fællesskab. Jeg, Halle Malinah, lydhealer og passioneret spirituel guide, vil lede cirklen med mine evner og kanalisere personlige og universelle budskaber til gruppen.

𝗧𝗶𝗹𝗺𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗴 𝗸𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁
Tilmeld dig online her:

eller kontakt mig på mobilen (31502002) for spørgsmål.

Investering
Investér i din udvikling, glæde, velvære og lette hjerte for blot 3.330 kr.

𝗗𝘂 𝗳𝗮̊𝗿:

  • Aktivering af din storhed og indre legeglædeAktivering af din storhed og indre legeglæde
  • 5 fysiske møder, der vil berige din sjæl og åbne døre til en magisk verden. 💖✨
  • Adgang til en lukket gruppe på Facebook, hvor der hver måned vil være en fælles udviklingsopgave, der involvere, at dele noget i gruppen. På denne måde, vil du også mellem vores møder føle dig tæt forbundet med cirklen og dine nye venner 💖✨
  • 5 store smukke magiske krystaler af virkelig høj kvalitet og særlig håndplukkede til vores cirkel 💖✨
  • Små smukke rituelle gaver, som støtter din spiritualitet og forkæler dig 💖✨
  • Træning i at heale og kommunikere med krystaller 💖✨

𝙐𝙚𝙣𝙙𝙚𝙡𝙞𝙜𝙩 𝙠æ𝙧𝙡𝙞𝙜𝙚 𝙝𝙞𝙡𝙨𝙣𝙚𝙧
Halle Malinah, indehaver af Klanghuset og YogaRollinger 🌟

1. Modul på Shamanic Soul Circle i Klanghuset i Esbjerg forår 2023