Shamanic Soul Circle

Jeg elsker at være en del af cirkler sammen med andre skønne mennesker, der lige som jeg elsker, at gå på opdagelse i dybderne og brænder for at få mest muligt ud af livet, og for de virkeligt dybe og nærende relationer; til hinanden og til min egen sjæl og spiritualitet. At være med i en cirkel, giver dig et rum og en hjertefamilie, hvor du kan folde dig ud med de helt store armbevægelser. Her kan grines og grædes og stilles ind på sjælelige budskaber. Alt sammen pakket ind i de smukkeste rammer og de smukkeste ritualer og aktiviteter. Jeg er særligt begejstret for de shamanistiske cirkler, som taler dybt til min indre eventyrer og vilde indre naturbarn, der elsker trommer, ild og leg med elementerne og kraftdyrene. 

I en cirkel bevidner vi hinandens proces og transformation. Vi leger, deler og hygger. Vi bliver mere os selv, fordi vi træder ind i et trygt fællesskab, hvor det netop er muligt. Vi bliver gladere, fordi vi får en flok, der nærer og støtter os i at blive mere ægte, mere fri, mere levende, mere glade, mere ærlige, stærkere og mere modige .

 Og vi inspirer hinanden med det vi deler og det vi oplever. Cirkellederen sætter rammen for de forvandlingsprocesser, som alle i cirklen bliver medskabere af. Livet bliver lettere og sødere, når vi går vejen sammen 

Her mødes vi

Tid: kl. 17.30-21.00 hele syv torsdage hver anden uge. Start den 2. marts til og med torsdag den 25. Maj 2023.

Sted: 6705 Esbjerg. Alt efter antallet af deltagere, så bliver det enten i klanghuset på L. V. Jensens alle 16, eller hvis der er større interesse evt i et af Platformens hyggelige lokaler på Gammel Novrupvej 14 også i 6705 Esbjerg. Dette vil blive oplyst inden opstart.

To af mødegangene vil foregå i naturen. Der vil blive arrangeret kørsel ved behov. Dette meldes ud under forløbet. Her skal vi bl.a. energiudveklse med elementerne, gå medicin walk samt møde os selv i naturens spejl og opleve jorden’s medicin og trommens kraft i naturen.

Vibrationsudveksling med naturen på island 2018. Dagen før jeg mødte mit livs kærlighed.

Det kan du forvente på Shamanic Soul Circle

Et møde er 3,5 time, hvilket giver tid til at skabe det helt rette nærvær og udgangspunkt for “a deep dive” ind i sjælen. Vi har tid til at sanse, til at mødes, til at lytte til hinanden, til at mærke efter, til at blive grundigt introduceret til visdommen i de redskaber vi lærer. Tid til sammen at reflektere og dele vores oplevelse. Tid til at glædes og til at kramme. 

Din åndelige udvikling og healing er i fokus. Vi laver kraftfulde øvelser i ceremonier, hvor vi går helt i dybden og støtter hinanden. Cirklen er åben for alle både mænd og kvinder uanset erfaring, og jeg guider dig kærligt og kyndigt igennem de 7 temaer for healing, frigørelse, udfoldelse og fordybelse.

Du får 3 måneders spirituel opdagelsesrejse i et nærende fællesskab, der gøder din sjæl og inderste oprigtighed. Får muligheden for at slippe indgroet smerte og stagnation, og erstatte den med de iboende styrker, der frigøres i transformationen. Får ekstra redskaber, til at støtte dig i at opbygge de bedste daglige sunde vaner i samme periode.

Formålet er at samle os. Med hinanden i fællesskabet, og berige vores hverdag med den store glæde, det er at gå vejen sammen, og have ligesindede at spejle sig i og dele og juble med. Og at støtte dig i at finde ind til din egen unikke essens og vibration og at samle dine tabte sjælsdele hjem i din helhed, så du kommer til at stå i stærk og klar kontakt med hvem du virkeligt er, og hvad der er din vej i livet. Så du kan fortsætte frem med endnu mere flow, frihed, styrke og taknemmelighed.

Lige som gongerne og klanginstrumenterne har hver deres unikke lyd og frekvens, så er du også skabt med din helt egen unikke vibration og essens. Det du er og og beriger verden med, når du bare er DIG. Det der kommer helt naturligt til og igennem dig, når du er DIG. Det burde være så nemt, bare at være os selv, men sandheden er, at vi på vores vej gennem livet, mister flere og flere dele af os selv og kontakten til vores oprindelige og sande essens. De shamanistiske redskaber er skabt til at samle vores tabte sjælsdele hjem i en styrket helhed. At sætte os i kontakt med vores oprindelige helhed. I denne helhed er vi dybt forbundet med naturen, med vores brødre og søstre både inden for vores egen menneskehed, men også på tværs af arter i dyrenes og planternes rige. Det shamanistiske verdenssyn er smukt, inkluderende og taler dybt til vores iboende uskyldighed, umiddelbarhed og inderste bevidsthed. Den selv et barn kan mærke dybt i hjertet. Jeg er sikker på at du vil forelske dig lige så meget i shamanismens begrebsverden og bevidsthed, som jeg selv har oplevet, og jeg glæder mig til at tage dig med på denne healende bevidsthedsrejse.

Vi vil benytte ritualer, healingsmetoder, øvelser og redskaber dels fra den shamanistiske verden, men også fra lydhealing og breathwork, bevægelse og meditation. Altsammen områder, jeg personligt har viet mit liv til at studere gennem efterhånden rigtigt mange år. Hvor det er muligt, taler jeg desuden altid også ud fra et moderne neuropsykologisk perspektiv, med afsæt i et videnskabeligt fundament. Det er essensen af den tid vi lever i, nemligt at vestens videnskabelige syn fusioneres med naturfolkenes (næsten) glemte visdom og visioner.

Du kan forvente et forløb ud over det sædvanlige med virkeligt kraft og dybde, og at blive taget med på en rejse, der vil åbne for nye horizonter og nye døre og muligheder i livet. Du vil hver gang komme til også at arbejde med dine egne psykiske evner for kanalisering af åndelige og personlige budskaber og kontakten til din spiritualitet og intuition. Her får din en tryg legeplads for udfoldelse af dine evner. Vi skal på dybe bevidsthedstransformerende breath work journeys og regressionsrejser med sjælen. Vi skal eliminere begrænsende negative overbevisninger og forny vores mindset, så det tjener og ikke modarbejder vores sjælsvej i livet. Vi skal åbne for overflod og velstand på alle planer, og så tager vi et stort skridt sammen i forhold til at tage kontrollen tilbage. Kontrollen med kursen på vores liv, så det bliver os selv, der sidder bag rettet og ikke tilfældigheder, pligter og forudprogrammerede negative overbevisninger, det andre forventer eller omgivelserne dikterer. Når du genfinder kontakten til din unikke essens, så kan du også begynde at manifestere det liv, der er i overensstemmelse med din essens. Det er faktisk din fornemmeste opgave i livet, at finde netop den vej. Det du er skabt til. Det der vil give dig dyb indre ro og en føles af formål og mening, der er i dyb overensstemmelse med dit indre.

Ved hvert møde vil du desuden få en række små spirituelle gaver og objekter, som du kan tage med dig hjem. Det er dels tilbehør, som vi bruger i vores øvelser og ritualer, og ting, der kan støtte og inspirere dig på din personlige rejse mellem møderne.

Billederne her over er fra Nordic Shamanic Circle 2022 hos Pia Nissen – The White Shaman, som er min mentor, sparringspartner og kære storesøster.

Der er intet der får mig til at føle større lykke og rigdom, end følelsen af at høre til og være i meningsfuld samhørighed. Om det er sammen med min nære familie eller min sjælsfamilie. De kan hver især noget forskelligt, og jeg vil for intet i verden undvære tiden og processerne med min sjælsfamilie. 

Jeg er netop selv startet på endnu et forløb under kyndig ledelse af min storesøster Pia Nissen i Hornbæk. Kører med glæde 4 timer hver vej, for at være en del af hendes smukke cirkler og forløb. Fordi jeg elsker hendes umiddelbarhed, sødme og visdom og ikke mindst fordi jeg elsker de mennesker hun tiltrækker, og som er en vigtig del af oplevelsen. 

Ligeledes er jeg med glæde rejst hele vejen til Spanien for at være en del af skønne Eva Andreas cirkler, som også drager de skønneste sjæle. 

Vi har brug for endnu flere cirkler og hjertefællesskaber. Rum for dyb indre transformation, der tillader os at skrue helt op for glæden, taknemmeligheden og overfloden på alle planer i vores liv. Følelsesmæssigt, helbredsmæssigt, mentalt, åndeligt, socialt og økonomisk, så vi kan leve i en følelse af taknemmelighed, frihed og flow. Ligesom vi er skabt til.

Derfor er jeg så taknemmelig for selv at åbne Shamanic Soul Cirkle i Esbjerg til Marts. De første skønne mennesker har allerede besvaret kaldet, og tilmeldt sig, og jeg ved at det bliver en smuk og så berigende rejse, vi skal på. Og du er inviteret med. Du må også opleve denne glæde og berigelse. Hvis blot du giver dig lov, og besvarer kaldet inde i dit hjerte. Her vil du møde andre mennesker, der har sagt tydeligt JA til sin egen sjæl. Til deres eget værd. Ja til at styrke det i sig selv og andre. Og du er værdig.

Og hvem ved, måske cirklerne breder sig videre ud i verden gennem dig, og du en dag selv får lyst til at holde rum for DIN cirkel og viderebringe de elementer du er blevet inspireret med og har lært og erfaret på Shamanic Soul Circle.

Du får:

  • 7 personlige møder i cirklen med dybt transformerende udviklingsarbejde og træning i personlige spirituelle evner.
  • Kraftgenstande og spirituelle gaver ved hvert møde.
  • Et empatisk støttende fællesskab at følges med. Cirklen får også sin egen Facebook gruppe, hvor man kan kommunikere mellem møderne.
  • Online program til opbygning af positive vaner med en daglig breath work praksis i din hverdag.
  • Online Kundalini Yoga forløb med fokus på at bryde med dine gamle indre fortællinger, som du kan lave når som helst mellem eller efter møderne i cirklen. Hvis du har lyst. Det er frivilligt.
  • En dyb indføring i det shamanistiske verdenssyn med afsæt i Inka traditionen.
  • En dyb indføring i visdomshjulet.
  • Din personlige cirkelmappe, hvor til du får ark med beskrivelse af øvelser og teori ved hvert møde. Dette så du selv har mulighed for at studere indholdet dybere, samt bruge indholdet i din egen praksis og virke.
  • Værdifuld erfaring, som du kan benytte, hvis du en dag selv vil ud og holde cirkler.

Din investering:

Alt dette får du til en opstartspris på kun 5.600 kr. eller 4 månedlige rater af 1.400 kr.

Til gengæld forpligter du dig til at skrive en fra hjertet ærlig uddybet udtalelse på skrift, eller til at udtale dig på video om din oplevelse, efter fuldendt forløb.

Næste forløb stiger prisen betydeligt, da værdien langt overstiger denne pris.

Tilmelding online her.

Early bird

Tilmelder du dig og betaler samlet inden 1. februar 2023 får du yderligere 700 kr. i rabat og betaler kun 4.900 kr. for hele pakken.

Tilmelding online her.

Mulighed for deltagelse på indvielsesrejse i Inkavejen

Umiddelbart efter afslutning af dette forløb, rejser min mand og jeg sammen med en gruppe deltagere på indvielsesrejse til Peru i samarbejde med Inkaernes direkte efterkommere, Q’eros folket.

Du har mulighed for at tilmelde dig og tage med på denne rejse, hvor vi går indvielsesvejen i Den hellige dal omkring Cusco, og bliver undervist og indviet i Inka traditionen og i arbejdet som Paco (Inka shaman). En Paco arbejder med verden af levende energi i healing og manifestation. Vi vil modtage flere forskellige energioverførsler og indvielser, både Ñusta Karpay og Hatun Karpay.

For os er det en mangeårig drøm, der nu går i opfyldelse, at møde og studere direkte hos Q’eros folket og besøge Q’eros landsbyen som ligger 5000 meter højt i Andesbjergene. Det er derfor ikke et sted, man bare lige tager hen, men man skal forberedes både åndeligt og fysisk, hvilket vi gør på første del af rejsen, hvor vi besøger alle de vigtigste energisteder i den Hellige dal, og udfører rivaler og ceremonier her. Jeg har personligt studeret Inkaerne cosmologi og energiarbejde i mange år, og det bliver min 3. rejse til Peru. Hver gang, jeg har været i Peru, har jeg oplevet en stor bevidsthedsudvidelse i kølvandet på mødet med kraftstederne, og det er den spiritualitet, der altid har sagt mig mest i hele verden. Den taler utroligt direkte til hjertet og ifølge Inkaerne kan alle tage Paco vejen, uanset hvor i verden vi er født og opvokset. Vi er alle lige i moderjords øjne og alle hendes elskede børn.

Allerede på Shamanic Soul Circle kommer du i berøring med Inka Cosmologien og dens smukke verdenssyn og healingsteknikker, da det er fundamentet for den shamanisme, jeg selv arbejder ud fra. Derfor vil du også være godt forberedt til at få virkeligt meget ud af rejsen til den hellige dal i Peru sammen med os efter deltagelse i Shamanic Soul Circle. 

Skal 2023 være året, hvor du tager det største kvantespring i din naturlige udvikling og vender hjem til din sjæl og bliver hel i dit indre? Så er invitationen åben her. Både til Shamanic Soul Circle og til Indvielsesrejsen til Peru.

Se hele programmet og prisen på indvielsesrejsen her.

Rejsen til Peru er 29. Maj – 12./6. 2023 og alle er velkomne. Der vil blive tolket og oversat til flere forskellige sprog og vi forventer både spansk, engelsk og dansktalende deltagere.

Kontakt

Du er også meget velkommen til at skrive eller ringe til mig og høre mere om Shamanic Soul Circle på mobil 31502002 eller e-mail helle@yogarollinger.dk

Aller kærligst Helle Dayal
Læs mere om mig her