Yoga

Luksus Yoga i Esbjerg i smukt lokale på skønne luksusmåtter og alt udstyr i rene naturmaterialer og lyse rolige farver. Lokalet er hyggeligt og altid med ambient lys og aroma, der giver en særlig stemning. Dette er yogaholdet for dig, der både vil have en dygtig og erfaren underviser og lave din yoga i smukke rolige rammer og til akustisk lyd af højeste kvalitet. Helle Dayal er Danmarks mest erfarne gong master og forkæler dig altid med de lækreste akustiske gongbade i afspændingen.

Alle yogahold foregår i Klanghuset i Esbjerg på L. V. Jensens alle 16. Du behøver ikke selv medbringe yogamåtte eller andet udstyr. Vi har plads til max 7-10 elever på vores hold alt efter stilart og Helle Dayal underviser alle hold.

Dynamisk- og Yin Yoga med klang

  • Hver mandag kl. 10-11.30. Start 9./1.

eller

  • Hver tirsdag kl. 16.30-18. Start 10./1. 2023

Blid bevægelse og udstrækning kombineret med klangmassage og afspænding til lydvibrationer i stillingerne. Læs mere her. Se mere og tilmeld dig her.

Der er stadig plads på holdet. Kontakt Helle på mobil: 31502002 for mere information.

Kundalini Yoga

  • Mandag kl. 19.00-20.30. Start 9./1. 2023

eller

  • Tirsdag kl. 19.30-21.00. Start 10./1. 2023

Der er stadig plads på tirsdagsholdet. Se mere og tilmeld dig her.

Kundalini Yoga online via ZOOM

  • Hver tirsdag og fredag kl. 8.30-10.15. Start 10./1 2023.

Du bestemmer om du vil tilmeldes 1 eller 2 gange i ugen. Undervisningen optages som video og link sendes til deltagerne på holdet efterfølgende. Så er du forhindret i at deltage i den live online undervisning, kan du altid se med på replay. Se eksempel på optagelse næste side.

Læs mere og tilmeld dig her

Stoleyoga i Klanghuset

Blid dynamisk yoga på stol med hensyn

  • Hver tirsdag kl. 11.15-12.30. Start 10./1. 2023

Her fokuserer vi på blid og nænsom forløsning af ubalancer og genopbygning af nervesystemet via bevægelse, åndedræt og afspænding. Alle kan deltage på eller uden stol. Se mere og tilmeld her.

Der er stadig plads på holdet. Kontakt Helle for mere information på mobil: 31502002.

Online familie- og børneyoga via ZOOM

Lørdage i lige uger kl. 10-11. Deltag hjemme far dig selv og vær lige så mange med i familen, som I har lyst på samme skærm.

Periode: 14. Januar – 25. marts 2023

Læs mere og tilmeld dig her

Shamanic Soul Circle

Cirkelforløb, hvor vi møde som hjertesøstre og -brødre i fællesskabet og sammen fordyber os i forskellige emner med shamanistiske ritualer og redskaber. Hver gang træner vi vores evner til selv at kanalisere på hinanden, og du lærer at arbejde med din egen energi og kraft. Vi vil forbinde os dybere med vores eget sjælslys gennem healende, forløsende og samlende øvelser og opbyggende energiarbejde. Der vil hver gang være lyd og bevægelse, og du vil blive beriget med små spirituelle gaver, der passer til det emne vi arbejder med, og som du må tage med dig hjem.

Læs mere og tilmeld dig her